Miód rzepakowy 1.2 kg

36,00 zł
Brutto
Ilość
Ostatnie sztuki w magazynie

  • Polityka bezpieczeństwa (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”) Polityka bezpieczeństwa (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)
  • Zasady dostawy (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”) Zasady dostawy (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)
  • Zwrot towaru ( edytuj za pomocą modułu "Bezpieczeństwo klienta") Zwrot towaru ( edytuj za pomocą modułu "Bezpieczeństwo klienta")

Miód  rzepakowy ma najwyższa zawartość glukozy i aminokwasów. A to oznacza, że stanowi doskonałą odżywkę, szczególnie dla organizmu wyczerpanego długotrwałą chorobą, przemęczeniem czy stresem. Ma ogromne właściwości regeneracyjne, a przy tym wzmacnia nasz układ immunologiczny.. W miodzie rzepakowym sporo jest tez potasu i magnezu, dzięki czemu warto stosować go w profilaktyce chorób serca i układu krążenia. Regularne spożywanie tej odmiany miodu wzmacnia serce, obniża ciśnienie krwi, a także może w dużym stopniu spowolnić zmiany miażdżycowe. Miód ten pomaga wątrobie w odtruwaniu organizmu ze względu na liczne właściwości detoksykacyjne.Usprawnia pracę pęcherzyka żółciowego,pomaga w walce ze zgagą,wzdęciami,wrzodami żołądka,a także przyśpiesza gojenie ran wrzodowych i nadżerek.   

Gospodarstwo pasieczne „JODŁA” leży na południu Polski, w sercu malowniczego Beskidu Żywieckiego, u stóp pięknej Babiej Góry. Liczy 500 rodzin pszczelich. Teren, na którym stoją pasieki, jest otuliną Babiogórskiego Parku Narodowego. Charakteryzuje się czystym, zdrowym powietrzem, wysokim stopniem zalesienia, różnorodnością dziko rosnących roślin miododajnych, a co najważniejsze dla wysokiej jakości miodu, brakiem przemysłu. Region nasz obfituje w miody wielokwiatowe  o bogatym bukiecie smakowym, jednakże szczególne miejsce zajmuje tu spadź iglasta jodłowa.


1200581
1 Przedmiot